Error!

Vilka är vi?

Snamix är förmodligen den största och ledande importören av amerikanska, asiatiska och brittiska produkter i Danmark. På den här sidan hittar du ett stort utbud av välkända produkter, allt från allmäna dagliga föremål till speciella delikatesser. Vårt unika sortiment gör oss till den främsta leverantören för tusentals danskar som älskar amerikanska och brittiska basvaror.

Vi har en stor förkärlek till amerikanska och brittiska produkter och vill att dessa ska vara tillgängliga för hela danska och europeiska befolkningen. Det är vår prioritet att våra kunder upplever att det är enkelt att handla på snamix och vår webbutik tillhandahåller därför en säker plattform när de handlar sina favoritprodukter. Det är vårt uttalade mål att säkerställa att köpa amerikanska och brittiska produkter online är lika enkelt som att köpa varor i de fysiska butikerna.

Vårt motto är därför "amerikanska och brittiska varor när du än vill". Vårt mål är att tillhandahålla dessa unika produkter, samtidigt som vi utökar vårt sortiment med nya och spännande produkter. Oavsett om det är Hershey choklad, Reese's Jordnötssmör, Jolly Rancher godis eller mindre kända märken, kommer vi att sträva efter att importera ett stort utbud av produkter för att tillfredsställa varje person

Vad erbjuder vi?

+
Produkter
Varumärken
Säsongsartiklar

Historia

Vi startade verksamheten i en liten mataffär i Odense och sålde lite skittles godis och Dr Pepper, helt av en slump. Dryckens popularitet och svårigheterna att importera den till landet var dock så stora att det öppnade för en möjlighet.

Butikens popularitet inspirerade oss snart att lansera vår första webbplats under år 2016 och 2017 hade vi fördubblat vårt ursprungliga utbud av cirka 50 produkter. Nu, under 2018, inkluderar vårt sortiment amerikanskt godis, brittiskt godis och japansk konfekt samt australiensisk choklad av hög kvalitet.

Idag importerar vi över 1000 olika typer av godis, drycker, choklad och mat. Vi är den största och ledande importören av amerikanska, japanska och brittiska produkter i Danmark och letar konstant efter nya läckerheter att erbjuda dig.

Vi önskar dig en lycklig shoppingupplevelse.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats.